FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Prijatelji Ronalda - Prijatelji Zidanea 4:4

MADRID, 14. prosinca (Hina/Reuters) - Bivši i sadašnji ponajboljisvjetski nogometaši odazvali su se pozivu Ronalda i Zinedine Zidana iu Madridu odigrali "Utakmicu protiv siromaštva".
MADRID, 14. prosinca (Hina/Reuters) - Bivši i sadašnji ponajbolji svjetski nogometaši odazvali su se pozivu Ronalda i Zinedine Zidana i u Madridu odigrali "Utakmicu protiv siromaštva".

Na stadionu Santiago Bernabeu snage su odmjerile dvije momčadi - "Prijatelji Ronalda", te "Prijatelji Zidanea". Ronaldovu momčad s klupe su vodili Scolari, Parreira i Zagalo, a suparničku Lippi, Deschamps i Fernandez. Sudio je Talijan Collina.

Nastupili su Beckham, Figo, Roberto Carlos, Casillas, Davids, Panucci, Tristan, Raul, Redondo, Butrageno, Ailton, Yorke, Rosicky, Samuel, Mijatović, Oliseh, Koller..., a zaigrali su i svjetski prvak u reliju Carlos Sainz, svjetski prvak u formuli 1, Michael Schumacher, te španjolski tenisač Rafael Nadal. Mjesto među odabranima dobio je i bivši hrvatski reprezentativac Davor Šuker, koji je na istoj priredbi nastupio i u Baselu 2003. godine.

Utakmica je završila bez pobjednika, 4:4.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙