FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Simeone napušta Atletico

MADRID, 11. prosinca (Hina/Reuters) - Bivši argentinski nogometnireprezentativac, Diego Simeone (34) napustit će redove španjolskogprvoligaša Atletico Madrida i karijeru će nastaviti u Racing Clubu izBuenos Airesa.
MADRID, 11. prosinca (Hina/Reuters) - Bivši argentinski nogometni reprezentativac, Diego Simeone (34) napustit će redove španjolskog prvoligaša Atletico Madrida i karijeru će nastaviti u Racing Clubu iz Buenos Airesa.

Premda na Vicente Calderonu nisu željeli potvrditi, ali niti demantirati ovu vijest, očekuje se kako će Simenone ugovor s Atleticom raskinuti već idućeg tjedna. Gaučo je odlično otvorio sezonu, međutim u posljednjim kolima ispao je iz momčadi, što je i glavni razlog njegova odlaska iz Madrida.

Simeone je karijeru započeo u Velez Sarsfield, a potom preselio u talijansku Pisu. Iz Italije je prešao u Sevillu, a potom u Atletico Madrid. Iz Atletica je otišao u Inter, pa u Lazio, a u Atletico se vratio 2003. godine. U dresu argentinske reprezentacije sakupio je 106 nastupa.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙