FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U igri petardom teško ranjen petogodišnjak

SPLIT, 11. prosinca 2004. (Hina) - Petogodišnjaku iz Potravlja, ublizini Vrlike, život je u opasnosti jer se danas teško opekaoigrajući se petardom, koju je zapaljenu ubacio u spremnik za gorivonapuštenog automobila, izvijestio je načelnik Ureda načelnikasplitsko-dalmatinske Policijske uprave Ninoslav Ćurić.
SPLIT, 11. prosinca 2004. (Hina) - Petogodišnjaku iz Potravlja, u blizini Vrlike, život je u opasnosti jer se danas teško opekao igrajući se petardom, koju je zapaljenu ubacio u spremnik za gorivo napuštenog automobila, izvijestio je načelnik Ureda načelnika splitsko-dalmatinske Policijske uprave Ninoslav Ćurić.

Dječak je stradao jutros oko 10 sati, kada je, najvjerojatnije bez roditeljskog nadzora, zapaljenu petardu ubacio u spremnik za gorivo napuštene zastave 128, u blizini roditeljske kuće.

Eksplozija je raznijela spremnik u kojemu je, očito, bilo goriva, a dječak je s teškim opeklinama, nakon hitne medicinske pomoći u Vrlici, prevezen na intenzivno liječenje u splitsku Kliničku bolnicu, gdje se liječnici bore za njegov život.

Mještanin koji mu je htio pomoći, čije ime policija nije objavila, također je dobio opekline.

Policija nastoji utvrditi je li se dječak bez nadzora koristio pirotehničkim sredstvima i tko mu ih je dao, a na temelju rezultata istrage podnijet će odgovarajuće prijave.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙