FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Stubički Slatinjani mole Mesića da "urazumi" Vladu

STUBIČKE TOPLICE, 10. prosinca 2004. (Hina) - Mjesni odbor StubičkihSlatina, koji se protivi da MUP u tom zagorskom selu otvori centar zatražitelje azila, danas je poslao pismo predsjedniku Stjepanu Mesiću ukojem ga podsjeća da im je u svibnju ponudio pomoć u pronalaženjudruge lokacije za taj centar, ali da do sada nema odgovora iz Uredapredsjednika Republike.
STUBIČKE TOPLICE, 10. prosinca 2004. (Hina) - Mjesni odbor Stubičkih Slatina, koji se protivi da MUP u tom zagorskom selu otvori centar za tražitelje azila, danas je poslao pismo predsjedniku Stjepanu Mesiću u kojem ga podsjeća da im je u svibnju ponudio pomoć u pronalaženju druge lokacije za taj centar, ali da do sada nema odgovora iz Ureda predsjednika Republike.

Mještani mole Mesića, kako se navodi u pismu, da "pokuša urazumiti Vladu i resornog ministra Mlinarića, koji postupaju možda čak i gore nego u ne tako davna mračna vremena".

Slatinjani su Predsjedniku poslali i svu dokumentaciju koja, kako tvrde, govori u prilog njihovu protivljenju odabiru lokacije centra za tražitelje azila te žalbu grada Oroslavja na građevnu dozvolu koja je u rekordno kratku roku izdana MUP-u za preuređenje bivše slatinske vojarne u azilantsko prihvatilište.

Oroslavje, naime, od Minsitarstva zaštite okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva traži da se građevna dozvola poništi zbog povrede Zakona o gradnji.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙