FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Mike Tyson priveden u Arizoni

NEW YORK, 9. prosinca (Hina/Reuters) - Kontroverzni američki boksač,Mike Tyson (38) ponovo je došao u sukob s zakonom. Zbog skakanja iudaranja po poklopcu motora jednog automobila ispred noćnog kluba uScottsdaleu bivši svjetski prvak u teškoj kategoriji završio je upritvoru.
NEW YORK, 9. prosinca (Hina/Reuters) - Kontroverzni američki boksač, Mike Tyson (38) ponovo je došao u sukob s zakonom. Zbog skakanja i udaranja po poklopcu motora jednog automobila ispred noćnog kluba u Scottsdaleu bivši svjetski prvak u teškoj kategoriji završio je u pritvoru.

Do incidenta je došlo kada je izvjesni Asaf Alikadić u Toyoti staroj šest godina stao kako bi propustio Tysona i njegove prijatelje da prođu cestom. "Iron Mikeu" se nije svidjelo što je Alikadić stao suviše blizu, pa je prvo počeo vikati, a potom je skočio na automobil. Uplašeni Alikadić se zaključao i nijemo promatrao Tysona kako mu uništava Toyotu. Boksača su nakon nekoliko minuta ludovanja smirili prijatelji. "Iron Mike" je u pritvoru proveo nekoliko sati, a nakon davanja iskaza pušten je na slobodu. Početak suđenja očekuje se za dva tjedna.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙