FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

VEDRAN ĐIPALO OSIGURAO BRONCU

ANTALYA/ZAGREB, 26. studenog 2004. (Hina) - Na Prvom svjetskomstudentskom boksačkom prvenstvu, koje se u organizaciji Svjetskestudenske sportske udruge (FISU) i Svjetske amaterske boksačkeasocijacije (AIBA), održava od 24. do 29. studenog u Turskoj Antalyjinaš olimpijac i student Kineziološkog fakulteta u Zagrebu VedranĐipalo osigurao je u teškoj kategoriji (91 kg) brončano odličje.
ANTALYA/ZAGREB, 26. studenog 2004. (Hina) - Na Prvom svjetskom studentskom boksačkom prvenstvu, koje se u organizaciji Svjetske studenske sportske udruge (FISU) i Svjetske amaterske boksačke asocijacije (AIBA), održava od 24. do 29. studenog u Turskoj Antalyji naš olimpijac i student Kineziološkog fakulteta u Zagrebu Vedran Đipalo osigurao je u teškoj kategoriji (91 kg) brončano odličje.

U prvom nastupu Đipalo je prekidom u drugoj rundi, zbog velike bodovne razlike (20 bodova), pobijedio predstavnika Grčke i time osigurao najmanje brončanu medalju i nastup u polufinalu koje je na rasporedu sutra. U polufinalu suparnik Đipalu bit će predstavnik Ukrajine.

Sreće sa ždrijebom nije imao Dejan Mikulić iz Osijeka kojemu će se u četvrtfinalu poluteške kategorije (81 kg) suprostaviti predstavnik Turske.

Na žalost preostala dva naša studenta - boksača već su se u prvim susretima oprostili od daljnjih natjecanja.

U kategoriji do 69 kg Peru Veočića je sa 8:0 nadvisio predstavnik Letonije, dok je u kategoriji do 75 kg predstavnik Azerbejdžana sa 34:18 nadvisio studenta Kineziološkog fakulteta u Zagrebu Mateja Matkovića.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙