FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Mostar: Tadić pozvao na suradnju

MOSTAR, 8. prosinca 2004. (Hina) - Predsjednik Srbije Boris Tadićtrećeg dana boravka u BiH u srijedu je posjetio Mostar gdje je ostanju u BiH i odnosima Bosne i Hercegovine i Srbije razgovarao spredsjednikom Federacije BiH Nikom Lozančićem. Tadić je nakon sastankaizjavio da je "u osnovi svih političkih odnosa gospodarstvo", te jepozvao gospodarstvenike iz BiH i Srbije na što je moguće većusuradnju.
MOSTAR, 8. prosinca 2004. (Hina) - Predsjednik Srbije Boris Tadić trećeg dana boravka u BiH u srijedu je posjetio Mostar gdje je o stanju u BiH i odnosima Bosne i Hercegovine i Srbije razgovarao s predsjednikom Federacije BiH Nikom Lozančićem. Tadić je nakon sastanka izjavio da je "u osnovi svih političkih odnosa gospodarstvo", te je pozvao gospodarstvenike iz BiH i Srbije na što je moguće veću suradnju.

Tadić je s lokalnim mostarskim i županijskim dužnosnicima posjetio obnovljeni Stari most gdje je odgovarao na pitanja mnogobrojnih novinara. Na upit kako komentira negativne reakcije u Srbiji i u dijelu bosanskohercegovačke javnosti na njegovu sarajevsku ispriku za ratne zločine počinjene u ime srpskog naroda Tadić je rekao da takve reakcije govore da je bio u pravu.

"Srbija nikoga ne ugrožava niti će ikoga ugrožavati, nego će pridonositi stabilnoj politici, zato sam došao i u Sarajevo, Banju Luku i Mostar vodeći računa o svim narodima koji žive u BiH", rekao je uz ostalo Tadić.

Tadić je u Mostaru posjetio i mjesto obnavljanja u ratu srušene pravoslavne Saborne crkve koja je smatrana jednim od najljepših pravoslavnih objekata na Balkanu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙