FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: HRVATSKA U 9,30 SATI

ZAGREB, 6. prosinca 2004. (Hina) - Izbor vijesti iz Hrvatske do 9,30sati.
ZAGREB, 6. prosinca 2004. (Hina) - Izbor vijesti iz Hrvatske do 9,30 sati.

TROGIR - Jedan se muškarac utopio u Trogiru kojega je jutros zajedno s okolicom zahvatila jaka i obilna kiša, doznaje se od lokalne policije. S obzirom na to da se utopio u 30 centimetara dubokoj vodi, policija pretpostavlja da je bio u alkoholiziranom stanju. U mjestu Marina, prema izvješću Državnog centra za obavješćivanje, poplavljen je dio uz more, a u poplavljenom dijelu Dolca voda je visoka preko metra. Vatrogasci ispumpavaju vodu iz poplavljenih kuća, ali im problem stvara kiša koja i dalje pada. Trogirski vatrogasci intervenirali su i u dječjem vrtiću u Trogiru koji je poplavljen, a pritekao je u pomoć i vatrogascima Marine u staroj gradskoj jezgri gdje je stanje najkritičnije. Na cestu Trogir - Split na predjelu Patan odronila se zemlja i kamenje, tako da se može prometovati samo jednim trakom.

ŠIBENIK - Na šibenskom području, gdje je jučer u kratkom vremenu palo 160 litara kiše po četvornom metru, stanje se jutros normalizira, a vatrogasci još ispumpavaju vodu iz pojedinih objekata, izvijestio je Državni centar za obavješćivanje. Obilna kiša jučer je izazvala prometne teškoće u dijelovima Šibenika, te manje probleme u opskrbi strujom.

ZAGREB - Kolnici su mokri u većem dijelu zemlje, a kiša mjestimice otežava vidljivost. Magla također usporava promet kroz istočnu Slavoniju, Liku, središnju Istru i Gorski kotar. Jaki bočni udari vjetra ponovno su dojavljeni s dionice autoceste A6 Rijeka-Zagreb između Kikovice i tunela Tuhobić. Pojačan je promet teretnih vozila na izlazu iz države preko graničnog prijelaza Macelj, no putnička vozila svim prijelazima prometuju bez zadržavanja. Trajekti plove redovito.

ZAGREB - Prijepodne većinom oblačno mjestimice s kišom, osobito na Jadranu. Sredinom dana i poslijepodne sa sjeverozapada postupno razvedravanje. Ujutro u kopnenim krajevima mjestimice magla, uglavnom u Slavoniji. Vjetar u unutrašnjosti slab, na sjevernom dijelu Jadrana većinom umjerena bura i sjeverozapadnjak, na južnom dijelu jugo. Najviša temperatura zraka uglavnom između 4 i 8, na Jadranu od 10 do 15 Celzijevih stupnjeva.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙