FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sanacija tunela Sveti Rok večeras u 23 sata

ZAGREB, 2. prosinca 2004. (Hina) - Sanacija oštećenja na tunelu SvetiRok na autocesti Zagreb-Split, nastalog na svodu tunela zbogjučerašnje jake kiše, počet će večeras oko 23 sata i tunel bi zapromet trebao biti zatvoren oko sat vremena, saznaje se danas izHrvatskih autocesta (HAC).
ZAGREB, 2. prosinca 2004. (Hina) - Sanacija oštećenja na tunelu Sveti Rok na autocesti Zagreb-Split, nastalog na svodu tunela zbog jučerašnje jake kiše, počet će večeras oko 23 sata i tunel bi za promet trebao biti zatvoren oko sat vremena, saznaje se danas iz Hrvatskih autocesta (HAC).

Sanaciju pukotine obavit će izvođač radova, koji snosi i troškove, jer je tunel pod garantnim rokom, kazali su u Odjelu za odnose s javnošću HAC-a.

Stručne ekipe izvođača radova i inženjeri HAC-a jučer su pregledali tunel i utvrdili mjesto oštećenja koje će se sanirati večeras.

Također su istaknuli da nije bilo riječi ni o kakvoj poplavi ili velikim lokvama vode u tunelu, već je došlo do prokapavanju vode na dijelu sredine ceste sa stropa tunela uslijed izuzetno jake kiše. Prokapavanje vode dogodilo se jučer rano ujutro između pet i šest sati, a do sedam sati ujutro tog dana je prestalo, istaknuli su u HAC-u.

Tunel Sveti Rok je dvocijevni tunel dugačak 5.670 metara.

(Hina) xnz yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙