FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SAMPRAS - FEDERER MOŽE UGROZITI MOJ REKORD

NEW YORK, 2. prosinca (Hina/Reuters) - Američka teniska legenda PeteSampras uvjeren je kako Švicarac Roger Federer može dostići njegovrekord u broju osvojenih Grand Slam naslova.
NEW YORK, 2. prosinca (Hina/Reuters) - Američka teniska legenda Pete Sampras uvjeren je kako Švicarac Roger Federer može dostići njegov rekord u broju osvojenih Grand Slam naslova.

"Pistole Pete" je karijeru zaključio osvojivši 64 ATP naslova, među kojima i rekordnih 14 Grand Slam turnira (7 Wimbledona, 5 US Opena i 2 Australian Opena).

"Uvjeren sam kako Federer može osvojiti više Grand Slam turnira od mene. Igra sjajno, vrhunski je pripremljen i dovoljno je mlad," kazao je Sampras, koji se oprostio prije dvije godine nakon trijumfa na US Openu. Švicarac se za sada zaustavio na brojci četiri (dva Wimbledona, te po jedan US Open i Australian Open). Samo je ove sezone slavio na tri najveća turnira, izuzev Roland Garrosa.

"Naravno, da će i Federer prolaziti kroz krize. No, impresioniran način na koji igra velike mečeve. Imam osjećaj da na terenu može učiniti sve što želi," dodao je Sampras, koji danas svoje vrijeme većinom provodi sa suprugom Bridget i sinom Christian. Pronašao je i novu sportsku strast - poker.

"To je igra koja me trenutačno zaokupila. Mogao bi satima kartati bez prekida," zaključio je.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙