FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

UDOVICA GORILE POSREDOVANJEM DOBIVA NOVOG PARTNERA

JOHANNESBURG, 26. studenog 2004.(Hina/Reuters) - Tugujuća udovicagorile u zoološkom vrtu u Johannesburgu dobit će novog partnera -zahvaljujući posredničkoj tvrtki za pronalaženje partnera gorilama,Studbook International.
JOHANNESBURG, 26. studenog 2004.(Hina/Reuters) - Tugujuća udovica gorile u zoološkom vrtu u Johannesburgu dobit će novog partnera - zahvaljujući posredničkoj tvrtki za pronalaženje partnera gorilama, Studbook International.

Lissa, 33-ogodišnja ženka gorile, udovica je otkako je u svibnju umro Max (35), 200 kilograma težak mužjak, na glasu kao nacionalni heroj koji je to postao uspjevši 1997. preživjeti ranjavanje do kojeg je došlo kada mu je jedan lopov, kojega je gonila policija, uskočio u kavez.

Direktorica zoološkog vrta Jenny Gray izjavila je da će Makoko, 14-ogogodišnji mladac u čijem će zagrljaju Lisa potražiti utjehu, stići u petak iz zoološkog vrta njemačkog grada Munstera. Pronađen je zahvaljujući posredovanju tvrtke Studbook. Nakon 45 dana karantene, Makoko će se useliti u kavez do Lisinog.

"Kako će se dalje razvijati stvar, ovisit će o njima", kazala je Gray.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙