FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Mesić: od Sanadera sam primio poruku da je dogovor moguć

VIROVITICA, , 27. studenog 2004. (Hina) - Predsjednik RepublikeHrvatske Stjepan Mesić večeras je u Virovitici izjavio da
VIROVITICA, , 27. studenog 2004. (Hina) - Predsjednik Republike Hrvatske Stjepan Mesić večeras je u Virovitici izjavio da

je od premijera Ive Sanadera "primio poruku koja najavljuje da je moguć dogovor" u slučaju razrješenja ravnatelja POA-e Joška Podbevšeka.

"Još se s premijerom nisam čuo, ali sam od njega dobio pisanu poruku da je dogovor moguć", rekao je Mesić.

Sanader je u Dnevniku HTV-a izjavio je da je danas uputio pismo predsjedniku Mesiću s prijedlogom da se što prije održi sjednica Vijeća za nacionalnu sigurnost na kojoj bi se trebala riješiti sva pitanja u vezi s ovim slučajem.

Predsjednik Mesić također je kazao kako premijer Sanader nije raspolagao svim argumentima koji su doveli do smjene čelnog čovjeka tajnih službi.

"Premijer nije imao argumente koje ja imam. Kad ih dobije nadam se da će prevagnuti ti argumenti", rekao je Mesić.

Predsjednik Mesić u Virovitici je bio nazočan humanitarnoj utakmici između ekipa Hrvatskog sabora i Ureda Predsjednika, čiji prihod je priložen za kupnju respiratora potrebnoga za 14-godišnjega Tihomira Kunetića iz Zagreba.

Tihomir već četiri godine leži nepokretan u KBC Rebro zbog posljedica prometne nesreće. Respirator će mu omogućiti njegu u kući. Uz pomoć donatora na humanitarnoj utakmici prikupljeno je 34.000 kuna.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙