FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ATLETIKA - FAZEKAS SE PREDOMISLIO

BUDIMPEŠTA, 26. studenog (Hina/Reuters) - Iako je početkom tjednanajavio oproštaj od aktivnog bavljenja atletikom, mađarski bacač diskaRobert Fazekas (29) se predomislio nakon što mu je nacionalni atletski Savez izrekao svega 12 mjeseci suspenzije zbog afere nadopinškoj kontroli na Olimpijskim igrama u Ateni.
BUDIMPEŠTA, 26. studenog (Hina/Reuters) - Iako je početkom tjedna najavio oproštaj od aktivnog bavljenja atletikom, mađarski bacač diska Robert Fazekas (29) se predomislio nakon što mu je nacionalni atletski Savez izrekao svega 12 mjeseci suspenzije zbog afere na dopinškoj kontroli na Olimpijskim igrama u Ateni.

Fazekas je u Ateni osvojio zlato, međutim nakon što je na dopinškoj kontroli podmetnuo tuđi uzorak urina medalja mu je oduzeta. Mađar se kasnije žalio Arbitražnom sudu (CAS) u Lausanni, koji će o njegovom slučaju razmatrati iduće godine.

"Prenaglio sam u svojoj odluci da napustim atletiku. Kada sam dobro razmislio shvatio sam kako još uvijek obožavam ovaj sport i ne želim se povući u naponu snage," kazao je Fazekas.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙