FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sabor sutra o poslovanju HRT-a i povjerenju ministru Žužulu

ZAGREB,24. studenoga 2004.(Hina) - Hrvatski sabor sutra će nastavitiprošloga tjedna započetu raspravu o izvješćima o radu Ravnateljstva iProgramskog vijeća HRT-a, od studenoga prošle do lipnja ove godine.
ZAGREB,24. studenoga 2004.(Hina) - Hrvatski sabor sutra će nastaviti prošloga tjedna započetu raspravu o izvješćima o radu Ravnateljstva i Programskog vijeća HRT-a, od studenoga prošle do lipnja ove godine.

Sabor bi, u poslijepodnevnim satima, trebao razmotriti i prijedlog triju oporbenih klubova - SDP-a, HNS-a i HSS-a o izglasavanju nepovjerenja ministru vanjskih poslova Miomiru Žužulu zbog "afere Imostroj".

Oporbeni klubovi Žužula optužuju da je svoj položaj iskoristio za pribavljanje materijalne koristi tvrtki svoje supruge i daljnjeg rođaka Ivana Karina, o čemu su izvijestili neki mediji. Državno odvjetništvo i Državni ured za reviziju prošloga su tjedna u svojim nalazima ocijenili kako prigodom donošenja vladine odluke da se tvrtki "Imostroj" otpišu dugovanja prema državi nije bilo nezakonitih postupanja.

Oporbi je za izglasavanje nepovjerenja ministru vanjskih poslova potrebno 77 glasova zastupnika.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙