FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sabor: odbijeni i amandmani o zaštiti okoliša i gradnji škola

ZAGREB,24. studenoga 2004.(Hina) - Ministrica zaštite okoliša MarinaMatulović-Dropulić odbila je popodne sve proračunske amandmane iz svogresora, a kako je Saboru preostalo očitovati se još o manje od stoamandmana od ukupno 325, očekuje se da će Hrvatska proračun za 2005.dobiti prije 21 sat.
ZAGREB,24. studenoga 2004.(Hina) - Ministrica zaštite okoliša Marina Matulović-Dropulić odbila je popodne sve proračunske amandmane iz svog resora, a kako je Saboru preostalo očitovati se još o manje od sto amandmana od ukupno 325, očekuje se da će Hrvatska proračun za 2005. dobiti prije 21 sat.

Minsitrica Matulović - Dropulić odbila je, među ostalima, i amandman SDP-ovca Miroslava Korenike, koji traži da država sufinancira biljne pročistače otpadnih voda.

Biljnih pročistača otpadnih voda nema, odgovorila je ministrica Koreniki, navodeći pritom da je Vlada krenula u izgradnju 47 pročistača otpadnih voda s iznosom većim od 385 milijuna eura.

Mislimo da će svi pročistači kroz određene godine biti završeni, rekla je ministrica.

Odbila je i Korenikin amandman da država s osam milijuna kuna sufinancira sanaciju poluilegalnih odlagališta otpada, tumačeći da je za tu namjenu u ovoj godini ugovoreno 333 milijuna kuna.

Mi to dobro radimo već cijelu ovu godinu, jer su skoro sva od 125 registriranih odlagališta poluilegalna, rekla je ministrica, primijetivši da bi situacija s odlagalištima bila puno bolja da je bivša Vlada sanirala barem jedno.

Odbijeni su i amandmani kojima se tražila gradnja ili adaptacija škola i školskih športskih dvorana.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙