FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

REAL MADRID PORIČE RASISTIČKO VRIJEĐANJE IGRAČA BAYERA

MADRID, 24. studenog 2004. (Hina/Reuters) - Novi slučaj rasističkogvrijeđanja crnoputih nogometaša u Španjolskoj nije zabrinuo čelnikeReal Madrida, koji su izjavili kako nisu čuli rasističke povike svojihnavijača spram nogometaša Bayer Leverkusena u utakmici Lige prvaka.
MADRID, 24. studenog 2004. (Hina/Reuters) - Novi slučaj rasističkog vrijeđanja crnoputih nogometaša u Španjolskoj nije zabrinuo čelnike Real Madrida, koji su izjavili kako nisu čuli rasističke povike svojih navijača spram nogometaša Bayer Leverkusena u utakmici Lige prvaka.

Real Madrid svakako osuđuje rasizam, ali tvrdimo da ne znamo za nikakvo vrijeđanje na utakmici sa Bayerom. Ako ga je i bilo, dolazilo je od svega nekoliko pojedinaca, no većina ljudi na stadionu nije primijetila nikakve rasističke povike, glais priopćenje uprave Reala, iako se tijekom prijenosa u dva navrata čulo "majmunsko glasanje" radikalne navijačke skupine Ultra Sur svaki puta kada bi neko od crnoputih nogometaša primio loptu.

Čelnici Real Madrida navode da je navijanjem i ugođajem na stadionu bio zadovoljan i posebni gost predsjednik Europskog nogometnog saveza (UEFA) Lennart Johansson.

Članovi skupine Ultra Sur poznati su po rasističkim postupcima, a mnogi od njih imaju tetovaže na kojima su "swastike" i lik Adolfa Hitlera.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙