FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

MNOGI ŠPANJOLCI MOGLI BI OSTATI BEZ PRIJENOSA SUSRETA BARCELONA - REAL

MADRID, 16. studenog 2004. (Hina/Reuters) - Milijuni televizijskihgledatelja u Španjolskoj mogli bi biti uskraćeni za prijenos subotnjegderbija između Barcelone i Real Madrida.
MADRID, 16. studenog 2004. (Hina/Reuters) - Milijuni televizijskih gledatelja u Španjolskoj mogli bi biti uskraćeni za prijenos subotnjeg derbija između Barcelone i Real Madrida.

Razlog tomu je spor između državne televizije TVE i tijela koje predstavlja regionalne tv postaje (FORTE), a koje ima prava na prijenos utakmica španjolskog prvenstva. Naime, državna televizija već dugo nastoji sniziti cijenu prijenosa. FORTE za pravo prijenosa utakmice Barcelona - Real traži 9,5 milijuna eura, koliko je TVE platila i prošle sezone. Ukoliko državna televizija ne pristane na tu cijenu, njeni gledatelji bit će uskraćeni za prijenos najvećeg derbija španjolskog prvenstva. Prijenos će tako moći pratiti samo oni gledatelji koji su pokriveni signalom regionalnih tv postaja.

Moglo bi se dogoditi da utakmicu ne vide i stanovnici Madrida, budući da je u lokalnoj tv postaji Telemadrid u tijeku radni spor između djelatnika i vlasnika.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙