FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FED CUP: FRANCUSKA - ŠPANJOLSKA 2:0

MOSKVA, 24. studenog 2004. (Hina/Reuters) - Braniteljice naslovatenisačice Francuske uspješno su startale u polufinalu završnice FedCupa, koja se održava u Moskvi. Iako nastupaju bez najboljih igračica,Amelie Mauresmo i Mary Pierce, Francuskinje su povele protivŠpanjolske 2:0.
MOSKVA, 24. studenog 2004. (Hina/Reuters) - Braniteljice naslova tenisačice Francuske uspješno su startale u polufinalu završnice Fed Cupa, koja se održava u Moskvi. Iako nastupaju bez najboljih igračica, Amelie Mauresmo i Mary Pierce, Francuskinje su povele protiv Španjolske 2:0.

Prvi bod donijela je tinejdžerka Tatiana Golovin, koja je svladala Anabel Medinu Garrigues 6-3, 6-3. Nakon toga Nathalie Dechy je bila bolja od Marije Sanchez Lorenzo sa 6-2, 6-4.

Sutra Dechy igra protiv Garrigues, a Golovin će se suprostaviti Mariji Sanchez Lorenzo. Nakon toga na rasporedu je igra parova.

U drugom polufinalu najveće favoritkinje Ruskinje igraju protiv Austrijanki. Prve će danas na teren izaći pobjednica US Opena Svetlana Kuznjecova i Yvonne Meusburger, a zatim slijedi dvoboj osvajačice Roland Garrosa Anastazije Miskina i Patricije Wartusch.

FRANCUSKA - ŠPANJOLSKA 2:0

Nathalie Dechy - Maria Sanchez Lorenzo 6-2, 6-4

Tatiana Golovin - Anabel Medina Garrigues 6-3, 6-3

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙