FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

NBA: SINDIKAT ULOŽIO ŽALBU NA KAZNE TROJICI IGRAČA INDIANE

LOS ANGELES, 24. studenog 2004. (Hina/DPA) - Saga vezana uzprošlotjednu tučnjavu igrača Detroit Pistonsa i Indiana Pacersaizgleda da nije završila izricanjem oštrih kazni. Sindikat NBA igračauložio je žalbu u ime najteže kažnjenih.
LOS ANGELES, 24. studenog 2004. (Hina/DPA) - Saga vezana uz prošlotjednu tučnjavu igrača Detroit Pistonsa i Indiana Pacersa izgleda da nije završila izricanjem oštrih kazni. Sindikat NBA igrača uložio je žalbu u ime najteže kažnjenih.

Sindikat smatra da su kazne koje su izrečene trojici košarkaša Indiane Ron Artestu, Stephenu Jacksonu i Jermaineu O'Nealu prestroge. Artest je zbog tučnjave s navijačima Detroita kažnjen suspenzijom do kraja sezone, dok će Jackson i Jermaine O'Neal morati izbivati sa 30, odnosno 25 utakmica.

Direktor Sindikata Billy Hunter smatra da je Artest trebao biti kažnjen s najviše 35 utakmica zabrane igranja.

Prema kolektivnom ugovoru između Sindikata i NBA lige komesar Lige David Stern je zadužen za izricanje kazni za incidente koji se dogode za vrijeme utakmice. Također, on je i čovjek koji razmatra eventualne žalbe, a to bi morao učiniti u roku od 20 dana.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙