FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ARTEST SE ISPRIČAO NAVIJAČIMA

LOS ANGELES, 23. studenog 2004. (Hina/Reuters) - Košarkaš IndianaPacersa Ron Artest, koji je zbog tučnjave s igračima i navijačimaDetroita zaradio suspenziju do kraja NBA sezone, istaknuo je kako muje žao što se išao obračunati s navijačima.
LOS ANGELES, 23. studenog 2004. (Hina/Reuters) - Košarkaš Indiana Pacersa Ron Artest, koji je zbog tučnjave s igračima i navijačima Detroita zaradio suspenziju do kraja NBA sezone, istaknuo je kako mu je žao što se išao obračunati s navijačima.

"Zaista mi je žao zbog događaja u Detroitu. Moj postupak nije podcjenjivanje navijača. Ja ih doista poštujem i znam, kao i svi vi, da su njih 99,9 posto odlični ljudi. No, ima i kretena, na njih otpada onih 0,1 posto", kazao je Artest, koji će sada imati dovoljno vremena da se posveti promociji svog glazbenog CD-a.

"Za vrijeme suspenzije neću sjediti besposlen. Imam posla oko CD-a, planiram svoju liniju obuće i odjeće, a mogao bih izdati i knjigu. Treba pozitivno razmišljati. Da, zaboravio sam reći da sam veliki poštovatelj Nobelove nagrade za mir", dodao je Artest.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙