FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

IZASLANSTVO POLJSKOG SEJMA POSJETILO SABOR

ZAGREB, 22. studenog 2004. (Hina) - Izaslanstvo Komisije za vanjskeposlove Sejma (poljskog parlamenta) službeno je posjetilo Hrvatskisabor na poziv predsjednika saborskog Odbora za vanjsku politikuGordana Jandrokovića, priopćila je u ponedjeljak saborska služba zaodnose s javnošću.
ZAGREB, 22. studenog 2004. (Hina) - Izaslanstvo Komisije za vanjske poslove Sejma (poljskog parlamenta) službeno je posjetilo Hrvatski sabor na poziv predsjednika saborskog Odbora za vanjsku politiku Gordana Jandrokovića, priopćila je u ponedjeljak saborska služba za odnose s javnošću.

Osim s Jandrokovićem, poljsko izaslanstvo razgovaralo je i s potpredsjednikom Odbora za europske integracije, Vladimirom Kurečićem i članicom Odbora Ruža Tomašević, kaže se u priopćenju.

Poljska podupire Hrvatsku na putu ulaska u eurointegracije te se nada da će nakon prijema novih članica Bugarske i Rumunjske, sljedeći kandidat biti Hrvatska", istaknuli su predstavnici poljskog Sejma, kako se kaže u priopćenju.

Naglasili su važnost europskih pitanja u poljskom parlamentu te referendum kao vrlo važan instrument izjašnjavanja građana o pitanjima kao što su ulazak Poljske u EU i referendumsko pitanje za sljedeću godinu koje se odnosi na ratifikaciju Europskog ustava, stoji u priopćenju.

Kao važno parlamentarno tijelo u postupku približavanja EU, dodaje se u priopćenju, Poljaci su izdvojili komisiju za europsko pravo, zaduženu za usklađivanje poljskog prava s pravnom stečevinom Unije.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙