FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ROBINHO SLJEDEĆE SEZONE U REALU

MADRID, 11. studenog 2004. (Hina/Reuters) - Jedan od najbolji mladihnogometaša na svijetu Brazilac Robinho blizu je dogovora s RealMadridom, potvrdio je njegov menadžer Juan Figger.
MADRID, 11. studenog 2004. (Hina/Reuters) - Jedan od najbolji mladih nogometaša na svijetu Brazilac Robinho blizu je dogovora s Real Madridom, potvrdio je njegov menadžer Juan Figger.

Real s 20-godišnjim napadačem Santosa želi postići dogovor koji bi mu dao pravo prvenstva u pregovorima o transferu. "Vrlo smo blizu dogovora, preostali su još samo neki detalji", izjavio je Robinhov menadžer.

Robinho bi se Realu trebao pridružiti u ljeto sljedeće godine. Mladog Brazilca čeka žestoka konkurencija za mjesto u napadu, budući da Real već raspolaže sa četvoricom izuzetnih napadača - Raulom, Morientesom, Ronaldom i Michaelom Owenom.

Menadžer brazilskog nogometaša tvrdi kako Robinho želi što prije u Europu, a jedan od razloga je sigurnost njegove obitelji. Naime, proteklog vikenda nepoznati su napadači oteli Robinhovu majku.

Robinho je 2002. sa Santosom bio prvak Brazila, a ove je sezone najbolji strijelac kluba sa 21 pogotkom.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙