FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

GRAČAN PODNIO OSTAVKU

ZAGREB, 21. studenog 2004. (Hina) - Trener Dinama Nenad Gračan podnioje u nedjelju ostavku, izjavio je za Hinu glasnogovornik zagrebačkognogometnog prvoligaša Ado Kožul.
ZAGREB, 21. studenog 2004. (Hina) - Trener Dinama Nenad Gračan podnio je u nedjelju ostavku, izjavio je za Hinu glasnogovornik zagrebačkog nogometnog prvoligaša Ado Kožul.

Gračan se za ostavku odlučio nakon subotnjeg prvenstvenog poraza od Rijeke 2:4.

"Nakon poraza u Rijeci cijelu noć sam razmišljao i zaključio sam da je u ovom trenutku najpametniji potez dati ostavku. Nadam se da će to proizvesti pozitivan šok kod igrača", rekao je Gračan, drugi Dinamov trener ove sezone koji je morao prije roka napustiti kormilo momčadi. Na početku sezone zbog slabih je rezultata morao otići Nikola Jurčević.

Gračanova ostavka stigla je u vrlo nezgodnom trenutku, budući da Dinamo u četvrtak igra važnu utakmicu Kupa Uefe protiv Benfice u Lisabonu. Treninge prve momčadi do daljnjega će voditi Gračanov pomoćnik Đuro Bago.

Prema riječima glasnogovornika Kožula, uprava Dinama intenzivno traga za novim šefom stručnog stožera, a njegovo će ime biti poznato tijekom naredna dva ili tri dana.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙