FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ODBIJENA OSTAVKA KANATLAROVSKOG

SKOPLJE, 28. listopada (Hina/Reuters) - Izvršni odbor Makedonskognogometnog saveza odbio je ostavku izbornika Dragan Kanatlarovskog,koji je svoj mandat stavio na raspolaganje nakon neočekivanog porazaMakedonije na gostovanju protiv Andore (0:1).
SKOPLJE, 28. listopada (Hina/Reuters) - Izvršni odbor Makedonskog nogometnog saveza odbio je ostavku izbornika Dragan Kanatlarovskog, koji je svoj mandat stavio na raspolaganje nakon neočekivanog poraza Makedonije na gostovanju protiv Andore (0:1).

Kanatlarovski je nakon poraza od jedne od najslabijih europskih reprezentacija izjavio kako je njegova ostavka moralan čin i jedini izlaz iz ove situacije, no Izvršni odbor nije tako mislio.

"Svih 13 članova IO bilo je protiv ostavke i Kanatlarovski i dalje ostaje naš izbornik," kazao je glasnogovornik saveza, Zoran Nikolovski.

U prvom susretu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2006. godine Makedonija je pobijedila Armeniju (3:0), potom je remizirala s Makedonijom (2:2), dok je u trećem nastupu izgubila od Andore.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙