FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ENGLESKA: CHELSEA DAO OTKAZ MUTUU

LONDON, 29. listopada 2004. (Hina/Reuters) - Engleski premijerligašChelsea u petak je otpustio rumunjskog napadača Adriana Mutua kojemuje dokazano uzimanje kokaina, objavio je BBC.
LONDON, 29. listopada 2004. (Hina/Reuters) - Engleski premijerligaš Chelsea u petak je otpustio rumunjskog napadača Adriana Mutua kojemu je dokazano uzimanje kokaina, objavio je BBC.

Londonski klub je u priopćenju naveo kako u svojim redovima ne želi nogometaše koji se drogiraju, te da pritom neće imati popusta prema nikome. Prije dvije godine Chelsea se na sličan način riješio australskog vratara Marka Bosnicha, koji je također uzimao kokain.

Mutu (25) je ranije priznao da je uzimao nedopuštenu supstancu zbog povećanja seksualne moći, ali je odbio navode da je ta supstanca kokain.

Bogati Chelsea odlučio se otpustiti Rumunja, za kojega su lani prilikom prelaska iz Parme platili 28.4 milijuna dolara. Za otkaz Mutuu najviše je zaslužan trener Chelsea Jose Mourinho, koji se odpočetka nije slagao sa Rumunjom i na njegovo inzistairanje je došlo do testiranja na droge.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙