FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

JUDE LAW - NAJSEKSEPILNIJI MUŠKARAC NA SVIJETU

NEW YORK, 19. studenoga 2004. (Hina/AP) - Američki filmski glumac JudeLaw, zvijezda filmova "Studengora", "Ripleyjeva igra", "Ponoć u vrtudobra i zla" i "Redemption Road", proglašen je u anketi magazinaPeople najseksepilnijim muškarcem na svijetu.
NEW YORK, 19. studenoga 2004. (Hina/AP) - Američki filmski glumac Jude Law, zvijezda filmova "Studengora", "Ripleyjeva igra", "Ponoć u vrtu dobra i zla" i "Redemption Road", proglašen je u anketi magazina People najseksepilnijim muškarcem na svijetu.

"U čemu je stvar? Natprirodno je zgodan, izuzetno darovit i tako drag da bi vas sigurno poljubio da ga se usudite zamoliti", obrazložio je People.

Naomi Watts, kolegica koja je s njim glumila u novom filmu "I (Heart) Huckabees" opisala je 31-godišnjega glumca kao "najljepšega muškarca koji je ikada hodao zemljom".

Magazin People je izabrao još devetoricu seksi superzvijezda. To su Orlando Bloom, Jake Gyllenhaal, Usher, Colin Farrell, Brad Pitt, Matt Damon, Ben Affleck, Bruce Willis i Johnny Depp. Inače, Depp je lanjski pobjednik te ankete.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙