FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagreb: Pad ploče s krova prekinuo tramvajski promet

ZAGREB, 19. studenog 2004. (Hina) - Ploča, veličine četiri puta jedanmetar, koja je oko 12,05 sati pala s krova gradilišta zgrade nasuprotzagrebačke Name u Ilici na kontaktne vodove tramvaja, prekinula jetramvajski prometa u tom dijelu Zagreba, izvijestila jeglasnogovornica Policijske uprave zagrebačke Gordana Vulama.
ZAGREB, 19. studenog 2004. (Hina) - Ploča, veličine četiri puta jedan metar, koja je oko 12,05 sati pala s krova gradilišta zgrade nasuprot zagrebačke Name u Ilici na kontaktne vodove tramvaja, prekinula je tramvajski prometa u tom dijelu Zagreba, izvijestila je glasnogovornica Policijske uprave zagrebačke Gordana Vulama.

Vulama je naglasila da nitko nije ozlijeđen iako je riječ o blizini središnjeg zagrebačkog Trga bana Jelačića, te da je riječ samo o materijalnoj šteti.

Do pada ploče na vodove došlo je kada je izvođač radova na zgradi u Ulici Frane Petrića 1, čije pročelje gleda na Ilicu, podigao nekoliko ploča na krovište, a od kojih je jedna pala, najvjerojatnije od vjetra, izvijestila je Vulama

Sanacija električnih vodova ZET-a je u tijeku, a dotle je prekinut i promet tramvaja u oba smjera preko Trga bana Jelačića.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙