FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: ceste suhe, vidljivost dobra

ZAGREB, 18. studenog 2004. (Hina) - Ceste su posvuda suhe, vidljivostuglavnom dobra, a intenzitet prometa slab do srednji, izvijestio jejutros Hrvatski autoklub (HAK).
ZAGREB, 18. studenog 2004. (Hina) - Ceste su posvuda suhe, vidljivost uglavnom dobra, a intenzitet prometa slab do srednji, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub (HAK).

Pojedinim dionicama se zbog radova vozi usporeno, ili obilazno.

Na autocesti A1 Zagreb-Split, između Otočca i Gospića u smjeru Splita, zbog radova se prometuje pretjecajnim trakom duž 167. kilometra.

Zbog radova na sanaciji kolnika autoceste A3, Zagreb-Lipovac, na čvoru Okučani, promet teče naizmjence uz ograničenje brzine na 40km/h. Sanira se i sjeverni kolnik mosta Ilova od 273. do 275. kilometra, pa promet do sutra, 19. studenog teče dvosmjerno južnim kolnikom.

Radi se i na sjevernoj strani kolnika zagrebačke obilaznice od 197. do 194. km (Ivanja Reka-Buzin). Zatvoren je vozni trak, prometuje se pretjecajnim uz ograničenje brzine od 60 km/h.

Odroni zemlje i kamenja mogući su na jadranskoj magistrali i na gorskim cestama.

Ulaz teretnih vozila pojačan je na graničnim prijelazima Županja i Stara Gradiška. Putnička vozila svim prijelazima prometuju redovno.

Trajekti na svim linijama plove prema plovidbenom redu. Trajekt iz luke Ubli (otok Lastovo) zbog sanacije pristaništa danas i sutra, 18. i 19. studenog neće uplovljavati u Ubli. Prvi slijedeći put iz Ublija će isploviti u subotu, 20. studenog u 19.15, a do tada će noćiti na Korčuli u Veloj Luci iz koje će isplovljavati u 6.30 i dalje prema objavljenom plovidbenom redu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙