FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

BRITANSKA TAOKINJA NAJVJEROJATNIJE JE UBIJENA

LONDON, 16. studenog 2004. (Hina/AFP) - Irsko-britanska taokinja uIraku Margaret Hassan "vjerojatno je mrtva", izjavila je u utoraknjezina obitelj u priopćenju koje je u Londonu objavilo britanskoministarstvo vanjskih poslova.
LONDON, 16. studenog 2004. (Hina/AFP) - Irsko-britanska taokinja u Iraku Margaret Hassan "vjerojatno je mrtva", izjavila je u utorak njezina obitelj u priopćenju koje je u Londonu objavilo britansko ministarstvo vanjskih poslova.

Suprug Margaret Hassan izjavio je u utorak da je pronađena videovrpca na kojoj se vidi kako su je pogubili njezini otmičari. "Ne znam je li snimka autentična", rekao je Tahsin Hassan za Reuters u Bagdadu. "Želim samo znati je li živa ili mrtva. Ako je mrtva, želim znati gdje je njezino tijelo da bih je mogao u miru pokopati", dodao je.

Videosnimka pogubljenja humanitarne djelatnice Margaret Hassan koja je oteta u Iraku 19. listopada, "vjerojatno je autentična", izjavio je u utorak službeni predstavnik veleposlanstva Velike Britanije u Bagdadu.

"Naša su srca slomljena. Nadali smo se koliko god je to bilo moguće, ali sada moramo prihvatiti da je Margaret vjerojatno mrtva i da je njezina patnja napokon završena", kaže se u priopćenju koje su objavila njezina braća i sestre.

"Za one koji su odgovorni za taj užasan čin i one koji su ih podupirali nema oproštenja", dodaju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙