FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

RUKOMET: ZAGREB IPAK NIJE USPIO

ZAGREB, 14. studenog 2004. (Hina) - Rukometaši Zagreba poraženi su ususretu zadnjeg, šestog kola B skupine Lige prvaka u Francuskoj odMontpelliera sa 34:29 (21:13).
ZAGREB, 14. studenog 2004. (Hina) - Rukometaši Zagreba poraženi su u susretu zadnjeg, šestog kola B skupine Lige prvaka u Francuskoj od Montpelliera sa 34:29 (21:13).

Ovim porazom je Zagreb izgubio sve šanse za prolaz u osminu finala i natjecanje će kao trećeplasirani u skupini nastaviti u Kupu Kupova.

U zadnjem dvoboju ukrajinsko Zaporožje je u Italiji slavilo protiv Conversana 28:25 i plasiralo se u osminu finala.

Rukometaši Medveščak Infosistema plasirali su se u osminu finala Kupa Kupova nakon što su u uzvratnom susretu u Zagrebu svladali tursku Cankayu sa 31:27.

U prvom susretu u Ankari Medveščak je slavio sa 39:38.

Rukometaši Metkovića poraženi su na svojem parketu u susretu zadnjeg, šestog kola H skupine Lige prvaka od njemačkog Flensburg-Handewitta sa 37:29 (17:16).

Nijemci su, s obzirom da su već osigurali prolaz, u Metković došli bez petorice standardnih igrača, pa su Metkovčani nakon 20 minuta vodili sa 15:11, no nisu izdržali protiv jakog protivnika. Najbolji pojedinac dvoboja bio je Hrvat u momčadi Flensburga Goran Šprem koji je postigao čak 17 pogodaka.

Ovo je bio peti poraz Metkovčana koji su natjecanje u skupini u kojoj su još češki Banjik Karvina i slovački Tatran Prešov završili sa svega jednim bodom.

U drugoj utakmici ove skupine tatran je kao gost svladao Banjik sa 32:29 (21:12) i plasirao se u daljne natjecanje.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙