FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

LIZU MINNELLI TUŽIO BIVŠI ČUVAR ZBOG PRISILJAVANJA NA SEKS

NEW YORK, 11. studenog 2004. (Hina/dpa) - Nove su potankosti izbile učetvrtak na svijetlo dana oko tužbe koju je protiv hollywoodske diveLize Minnelli podigao njezin bivši tjelesni čuvar optužujući je da gaje prisilila na spolni odnos kako bi zadržao svoj posao.
NEW YORK, 11. studenog 2004. (Hina/dpa) - Nove su potankosti izbile u četvrtak na svijetlo dana oko tužbe koju je protiv hollywoodske dive Lize Minnelli podigao njezin bivši tjelesni čuvar optužujući je da ga je prisilila na spolni odnos kako bi zadržao svoj posao.

Američka televizija Court objavila je da nekadašnji tjelohranitelj traži 50 milijuna dolara za napad, još 50 milijuna za seksualno uznemiravanje i 89.000 dolara u neisplaćenim plaćama.

M'hammed Soumayah (56), koji je podnio tužbu na sudu u New Yorku, rekao je da je počeo raditi za zvijezdu "Cabareta" 1994. godine i da mu je godišnja plaća bila 238.000 dolara.

Minnelli je komentirala da su optužbe "živi pijesak neistina i iskrivljenih činjenica" te najavila da će se "žestoko" braniti. Ona je podigla tužbu ranije ovog tjedna protiv Soumayaha zbog kršenja ugovora i traži 250.000 dolara.

Međutim, to je samo jedan od nekoliko sudskih procesa u koje je uključena ova pjevačica. Njezin bivši suprug David Gest potražuje 10 miljuna dolara tvrdeći da ga je supruga tukla i nanijela mu trajne ozljede lica i bolove. Minnelli je odbacila njegove tvrdnje i podigla je protutužbu u kojoj navodi da ju je Gest prevario za više od dva milijuna dolara.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙