FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

GROBBELAAR PREUZEO UMTATU

JOHANNESBURG, 11. studenog (Hina/Reuters) - Nakon što je dobio otkaz ujužnoafričkom nogometnom prvoligašu Manning Rangersu, bivša legendaLiverpoola, Bruce Grobbelaar (47), nije bio dugo bez posla.
JOHANNESBURG, 11. studenog (Hina/Reuters) - Nakon što je dobio otkaz u južnoafričkom nogometnom prvoligašu Manning Rangersu, bivša legenda Liverpoola, Bruce Grobbelaar (47), nije bio dugo bez posla.

Bivši vratar Redsa i reprezentacije Zimbabvea, postao je trener Umtati Bush Bucksima, predposljednje momčadi južnoafričkog prvenstva.

"Vjerujem kako mogu spasiti Buckse. Bit će to veliki izazov," kazao je Grobbelaar, koji je u Manningu dobio otkaz nakon svega pet utakmica.

Grobbelaar je rođen u Durbanu u Južnoj Africi, no branio je za reprezentaciju Zimbabvea. Branio je za Vancouver Whitecaps, Crewe, Stoke City, Southampton, Plymouth, Lincoln City, Northwich Victoriu, Oldham i Bury, no najveći trag ostavio je na vratima Liverpoola. Za momčad sa stadiona Anfield branio je 13 godine, te upisao 627 nastupa. Osvojio je šest naslova prvaka, po tri FA Kupa i Lige Kupa, te Kup prvaka 1984. godine.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙