FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

MUTU PAO NA DOPING KONTROLI?

LONDON, 18. listopada 2004. (Hina/DPA) - Engleski tisak objavio je daje napadač Chelseaja i rumunjske nogometne reprezentacije Adrian Mutubio pozitivan na doping testu koji je prošlog mjeseca obavljen beznajave. Ovaj slučaj zasad nisu komentirali ni Chelsea, ni Engleskinogometni savez.
LONDON, 18. listopada 2004. (Hina/DPA) - Engleski tisak objavio je da je napadač Chelseaja i rumunjske nogometne reprezentacije Adrian Mutu bio pozitivan na doping testu koji je prošlog mjeseca obavljen bez najave. Ovaj slučaj zasad nisu komentirali ni Chelsea, ni Engleski nogometni savez.

"Kad sam to čuo nazvao sam Mutua, koji je bio šokiran objavljenim u tisku. No, činjenica je da zasad još nije stigla nikakva službena obavijest", izjavio je Mutuov menadžer Victor Becali.

Ukoliko se potvrdi da je bio pozitivan na doping kontroli, te ukoliko padne i na tzv. B testu, Mutu bi mogao zaraditi dvogodišnju suspenziju. Engleski nogometni savez najavio je oštru borbu protiv dopinga, što je dokazao i u slučaju braniča Manchester Uniteda Rija Ferdinanda, koji je nedavno odslužio osmomjesečnu kaznu zabrane igranja zbog nepojavljivanja na doping kontroli.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙