FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SLJEDEĆEG TJEDNA SASTANAK BUSHA I BLAIRA U BIJELOJ KUĆI

WASHINGTON, 6. studenog 2004. (Hina/AFP) - Američki predsjednik GeorgeW. Bush ugostit će britanskog premijera Tonyja Blaira u Bijeloj kući11. i 12. studenoga, objavila je u subotu Bijela kuća.
WASHINGTON, 6. studenog 2004. (Hina/AFP) - Američki predsjednik George W. Bush ugostit će britanskog premijera Tonyja Blaira u Bijeloj kući 11. i 12. studenoga, objavila je u subotu Bijela kuća.

Tony Blair bit će prvi strani čelnik kojeg republikanski predsjednik ugošćuje nakon svog reizbora 2. studenoga na novi četverogodišnji mandat.

"Kao što je kazao na konferenciji za tisak 4. studenoga, predsjednik je odlučan nastaviti pružati ruku prijateljima i saveznicima, Europskoj uniji i NATO-u, radi promicanja razvoja i napretka, pobjeđivanja terorista i poticanja slobode i demokracije kao alternative tiraniji i strahovladi", izjavio je glasnogovornik Bijele kuće Scott McClellan u priopćenju.

Naglasio je da će Bush i Blair održati bilateralne razgovore u petak ujutro u Bijeloj kući, prije zajedničke konferencije za tisak.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙