FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ZAGREB OBNAVLJA CRKVU U TIVTU

KOTOR, 6. studenog 2004. (Hina) - Zagrebački dogradonačelnik MilanBandić izjavio je u subotu u Kotoru da je, u okviru pomoći Hrvatimavan domovine, Zagreb preuzeo obavezu financirati obnovu crkve SvetogŠimuna u Tivtu i pomoći funkcioniranje ureda Hrvatskog građanskogdruštva (HGD) u Kotoru.
KOTOR, 6. studenog 2004. (Hina) - Zagrebački dogradonačelnik Milan Bandić izjavio je u subotu u Kotoru da je, u okviru pomoći Hrvatima van domovine, Zagreb preuzeo obavezu financirati obnovu crkve Svetog Šimuna u Tivtu i pomoći funkcioniranje ureda Hrvatskog građanskog društva (HGD) u Kotoru.

Bandić je predvodio izaslanstvo Zagreba na manifestaciji Hrvatski dani u Kotoru koju je, uz pomoć ministarstava i Vlade Hrvatske, organiziralo HGD.

Predsjednik zagrebačke Turističke zajednice Vladimir Denić najavio je na konferenciji za novinare kvalitetniju turističku suradnju Crne Gore i Hrvatske, dok je predsjednik Hrvatske matice iseljenika, Nikola Jelinčić najavio nastavak suradnje s Hrvatima kao autohtonim narodom na prostoru Boke Kotorske.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙