FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

NBA - SHAQ I WADE SLOMILI CAVSE

MIAMI, 5. studenog (Hina/DPA) - Premijerni nastup Shaquille O'Neala udresu Miami Heata pred domaćom publikom privukao je u AmericanAirlines Arenu rekordnih 20.235 gledatelja.
MIAMI, 5. studenog (Hina/DPA) - Premijerni nastup Shaquille O'Neala u dresu Miami Heata pred domaćom publikom privukao je u American Airlines Arenu rekordnih 20.235 gledatelja.

U sjajnoj atmosferi Miami je predvođen O'Nealom i Dwyaneom Wadeom slomio Cleveland Cavalierse (92:86) i tako upisao drugu pobjedu ove sezone. Shaq je utakmicu zaključio sa 17 koševa i 9 skokova, dok je Wade upisao 28 koševa, 6 skokova, 5 asistencija, 3 blokade i 3 ukradene lopte.

"Wade je odigrao sjajno. Bila je to jedna od najboljih igara koje sam vidio u svojoj karijeri," hvalio je O'Neal svog novog suigrača. Bivša zvijezda Lakersa još uvijek nije maksimalno spremna i na parketu je proveo 32 minute.

"Polako, sezona je tek počela. Ima vremena za ulazak u pravu formu," dodao je jedan od najboljih centara NBA lige. U redovima Heata više od deset koševa upisali su i Udonis Haslem (15) i Rasual Butler (11). Cavse su predvodili Drew Gooden (24 koša i 11 skokova), te James (21 koš, 8 asistencija).

Nakon dvije godine pauze NBA se vratila u Charlotteu, no Washington nije imao razumijevanje za slavlje Bobcatsa upisavši pobjedu 103:96. Domaćina su slomili Antawn Jamison (24), te Juan Dixon, koji je od 15 svojih koševa 13 postigao u posljednjoj četvrtini.

"NBA se vratila u Charlotte. Bez obzira na ovaj poraz pokazat ćemo da nismo stranci u ovom društvu," kazao je vlasnik Bobcatsa, Robert Johnson. Domaćine su predvodili Emeka Okafor (19) i Steve Smith (15).

Najneizvjesniju utakmicu večeri odigrali su Denver i Minnesota, a na koncu Nuggetsi su u produžetku slavili 94:92. Pobjednički koš postigao Earl Boykins šest sekundi prije kraja.

"Dečki su izgarali svake sekunde i ova pobjeda je nagrada za uloženi trud," kazao je Boykns, koji je utakmicu zaključio sa 14 koševa. Najefikasniji u redovima Denvera bili su Carmelo Anthony (19 koševa i 14 skokova), te Andre Miller (19), dok su Minnesotu predvodili Kevin Garnett (25 koševa i 15 skokova), te Trenton Hassell (17).

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙