FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

CIPOLLINI VOZI I SLJEDEĆE GODINE

MILANO, 29. listopada 2004. (Hina/Reuters) - Jedan od najboljisvjetskih biciklista Talijan Mario Cipollini iznenadio je svjetskujavnost objavom da će voziti i sljedeće godine. Očekivalo se da će37-godišnji biciklist danas i službeno objaviti kraj karijere. No,umjesto toga najavio je da će sljedeće sezone nastupati za momčadLiquigas Sport.
MILANO, 29. listopada 2004. (Hina/Reuters) - Jedan od najbolji svjetskih biciklista Talijan Mario Cipollini iznenadio je svjetsku javnost objavom da će voziti i sljedeće godine. Očekivalo se da će 37-godišnji biciklist danas i službeno objaviti kraj karijere. No, umjesto toga najavio je da će sljedeće sezone nastupati za momčad Liquigas Sport.

"U novoj sezoni vozit ću s jednakim entuzijazmom kao da mi je prva u karijeri", izjavio je Cipollini, koji se je morao povući s ovogodišnjeg Gira nakon teškog pada, a na Tour de Franceu nije nastupio zbog ozljede bedrenog mišića.

Cipollini je u karijeri skupio 42 etapne pobjede na Giru d'Italia te 12 na Touru. Prije dvije godine je najavio da odlazi u mirovinu, ali se je brzo predomislio.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙