FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

OD NEDJELJE ZIMSKI RED LETENJA CROATIA AIRLINESA

ZAGREB, 29. listopada 2004. (Hina) - Nacionalni zrakoplovni prijevoznikCroatia Airlies od nedjelje, 31. listopada uvodi zimski red letenja.
ZAGREB, 29. listopada 2004. (Hina) - Nacionalni zrakoplovni prijevoznik Croatia Airlies od nedjelje, 31. listopada uvodi zimski red letenja.

Među važnijim novostima tijekom zimskog reda letenja su uvođenje redovne čarter linije Dubrovnik - Berlin nedjeljom te dodatnih letova na relaciji Zagreb - Bruxelles, priopćeno je danas iz te tvrtke.

Tako se iz Zagreba u Bruxelles uvode dodatni letovi utorkom poslijepodne i četvrtkom ujutro, uz postojeće letove ponedjeljkom, srijedom i petkom. Novosti su i večernji letovi ponedjeljkom, srijedom i petkom iz Zagreba u Zürich tako da se putnicima nude dva leta dnevno, a ostalim danima po jedan let. Povećan je i broj sjedala na relaciji Zagreb - Beč.

U domaćem prometu, najveći broj letova planiran je na linijama Zagreb - Split, Zagreb - Dubrovnik i Zagreb - Zadar - Pula kao i na izravnoj liniji Zagreb - Pula.

I u zimskom redu letenja vrijedit će povoljnija tarifa za domaće redovne letove za određeni broj sjedala.

Flota Croatia Airlinesa sastoji se od 11 zrakoplova - pet Airbusa A319 od kojih je jedan unajmljen, tri Airbusa A320 i tri ATR-a 42.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙