FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

EKSPLOZIJA U ISLAMABADU: JEDAN POGINULI, VIŠE RANJENIH

ISLAMABAD/WASHINGTON, 28. listopada 2004. (Hina) Jedna osoba jepoginula a nekoliko ranjeno, među kojima i američki diplomat, učetvrtak u snažnoj eksploziji koja je potresla hotel Marriott uIslamabadu, izvijestila je pakistanska državna televizija (PTV).
ISLAMABAD/WASHINGTON, 28. listopada 2004. (Hina) Jedna osoba je poginula a nekoliko ranjeno, među kojima i američki diplomat, u četvrtak u snažnoj eksploziji koja je potresla hotel Marriott u Islamabadu, izvijestila je pakistanska državna televizija (PTV).

Prema izviješćima ostalih medija većina ranjenih su strani državljani. Anonimni izvor u američkom State Departmentu je kazao da je u eksploziji lakše ranjen i jedan američki diplomat.

Pakistanski ministar informiranja Rashid Ahmed tvrdi da je do eksplozije došlo zbog kratkog spoja, no policija je smjesta blokirala hotel koji se nalazi u neposrednoj blizini zgrade parlamenta i vladinih ureda. Ministar unutarnjih poslova Aftab Sherpao brzo je stigao na mjesto eksplozije, javljaju strani dopisnici.

Mjere sigurnosti u hotelima Marriott i Serena u posljednje su dvije godine iznimno jake jer u njima uglavnom odsjedaju strani državljani, turisti, poslovni ljudi i novinari.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙