FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za četvrtak, 28. listopada

ZAGREB, 27. listopada 2004. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje začetvrtak, 28. listopada.
ZAGREB, 27. listopada 2004. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za četvrtak, 28. listopada.

ZAGREB - Na sastanku pregovaračkog odbora Vlade RH i sindikata javnih i državnih službi bit će razmotreni zahtjevi sindikata za osnovicu za obračun plaća, način i dinamika usklađivanja utvrđenog zaostajanja plaća u javnim službama, iznos dara za djecu i božićnica. Sastanak sa sindikatima državnih službi bit će u 12 sati, a sa sindikatima javnih službi u 15 sati u Vladi RH, (Trg Sv. Marka 2).

ZAGREB - Potpredsjednica Vlade i ministrica obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosor uručit će ključeve i rješenja za useljenje u 99 stanova na Malešnici hrvatskim ratnim vojnim invalidima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji, (Marina Tartaglie b.b., 12 sati).

GOSPIĆ - Ministar gospodarstva, rada i poduzetništva Branko Vukelić posjetit će Ličko-senjsku županiju. Na sastanku s ličko-senjskim županom Milanom Jurkovićem, gradonačelnicima i načelnicima općina razgovarat će o stanju u poduzetništvu, a zatim će potpisati i Ugovor o provedbi projekta ministarstva "Lokalni projekti razvoja- Poduzetnik" na području te županije, (Ured župana, 16,30 sati).

PLETERNICA - Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodnoga gospodarstva Petar Čobanković će u Požeško-slavonskoj županiji posjetiti Udrugu uzgajatelja simentalskog goveda Požeštine sa sjedištem u Pleternici (16 sati) gdje će predstaviti Operativni program razvoja govedarske proizvodnje u Hrvatskoj. Ministar će obići i dvije farme muznih krava u općini Čaglin, (14 sati).

MOŠĆENICA - Predsjednik Vlade Luksemburga Jean-Claude Juncker posjetit će lokaciju završenog projekta razminiranja u Mošćenici u Ulici kralja Tomislava, a zatim e nazočiti i otkrivanju ploče zahvale luksemburškoj vladi na zgradi mjesnog odbora, (Ulica A. Starčevića 1, 16,10 sati).

ZAGREB - Državno sudbeno vijeće održat će 60. sjednicu na kojoj će biti riječi o četiri stegovna postupka protiv sudaca, (Vrhovni sud RH- velika dvorana, Trg N.Š. Zrinjskog 3, 9 sati).

VALBANDON - Stručni skup za državne odvjetnike i zamjenike državnih odvjetnika u Građansko-upravnim odjelima organizira Državno odvjetništvo RH od 27. do 29. listopada u Valbandonu, (9 sati).

ZAGREB - Hrvatski zavod za javno zdravstvo upriličuje konferenciju za novinare na temu "Gripa i cijepljenje protiv gripe", (Tribine Grada zagreba, Kaptol 27, 11 sati).

ZAGREB - Dvodnevnu radionicu "Uvođenje programa mirenja u hrvatske sudove", u organizaciji Britanskog udruženja za centralnu i istočnu Europu i Hrvatskog pravnog centra, otvorit će ministrica pravosuđa Vesna Škare-Ožbolt, ("Arcotel", Branimirova 29, 9 sati).

ZAGREB - Na dnevnom redu sjednice zagrebačke Gradske skupštine bit će prijedlog izmjena zagrebačkog proračuna po kojima bi se godišnji proračunski iznos od 5,185 milijardi kuna smanjio za 35 milijuna, (Stara gradska vijećnica, Ćirilometodska 5, 10 sati).

ZAGREB - U povodu Međunarodnog dana animacije, 28. listopada, bit će dodijeljene nagrade najboljim profesionalnim animiranim filmovima 2003/2004.,(Kino Tuškanac, 19 sati).

ZAGREB - Predstavljanje romana "Lavransova kći" norveške književnice i nobelovke Sigrid Undest i ostalih romana kršćanskog nadahnuća nakladničke kuće "Verbum" bit će u Društvu hrvatskih književnika, (Trg bana Jelačića 7, 12 sati).

ZAGREB - Predstavljanje knjige Paula Boppea "Hrvatske pukovnije u Napoleonovoj Velikoj armiji" nakladničke kuće "Ceres" bit će u medijateci Francuskog instituta, (Preradovićeva 5, 17 sati).

Dežurni urednici:

prijepodne: Srebrenka Parlov

poslijepodne: Jasna Nahtigal Lazarić

navečer: Milka Ćurković

Telefon: 01/48-08-600

Telefaks: 01/48-08-822

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙