FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

INDIJA: OD MISTERIOZNE BOLESTI UMRLO JOŠ 16 DJECE

NEW DELHI, 25. listopada 2004. (Hina/dpa) - Još je šesnaestero djeceumrlo tijekom vikenda od misteriozne bolesti u sjevernoj indijskojdržavi Uttar Pradesh, izvijestili su u ponedjeljak službeni izvori,objavivši kako je do sada umrlo ukupno 48 djece.
NEW DELHI, 25. listopada 2004. (Hina/dpa) - Još je šesnaestero djece umrlo tijekom vikenda od misteriozne bolesti u sjevernoj indijskoj državi Uttar Pradesh, izvijestili su u ponedjeljak službeni izvori, objavivši kako je do sada umrlo ukupno 48 djece.

Prošli je tjedan u četiri distrikta Uttar Pradesha od posljedica bolesti koju prate visoka temperatura, povraćanje i jaka glavobolja hospitalizirano više od 100 djece. Simptomi su slični onima koji se javljaju kod meningitisa i kolere. Liječnici pretpostavljaju da je riječ o virusnom oboljenju, no još nisu ustvrdili o čemu je točno riječ.

Najgore je pogođeno područje Saharanpura gdje je do nedjelje umrlo 20-ero djece. Stručnjaci Indijskog instituta za medicinske znanosti pokušavaju otkriti o kakvoj je bolesti riječ, izvijestilo je indijsko ministarstvo zdravstva.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙