FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

PRITVOREN MLADIĆ KOJI JE BACIO BOMBU U VUKOVARU

VUKOVAR, 23. listopada 2004. (Hina) - Dvadesetdevetogodišnjem Zoranu O.iz Borova, osumnjičenom da je bacio ručnu bombu ispred prostorijaHSP-a u Vukovaru, istražni sudac je u subotu odredio 24-satnipritvor.
VUKOVAR, 23. listopada 2004. (Hina) - Dvadesetdevetogodišnjem Zoranu O. iz Borova, osumnjičenom da je bacio ručnu bombu ispred prostorija HSP-a u Vukovaru, istražni sudac je u subotu odredio 24-satni pritvor.

U eksploziji, do koje je došlo u srijedu navečer, su lakše ozlijeđena dvojica članova te stranke. Policija je u subotu izvijestila da osumnjičeni, koji će biti pritvoren u Osijeku, nije želio priznati krivnju.

Prema riječima istražnog suca Nikole Bešenskog u naredna 24 sata Županijsko državno odvjetništvo Vukovarsko-srijemske županije treba sudu podnijeti istražni zahtjev a u protivnom, osumnjičeni Zoran O., bit će pušten na slobodu.

Druga dvojica osumnjičenika, koji su srpske nacionalnosti kao i Zoran O., a koji su također bili sudionici verbalnog, a zatim i fizičkog sukoba na terasi Kluba HSP-a, pušteni su u petak navečer na slobodu. Protiv njih i svih ostalih sudionika sukoba policija će podnijeti prekršajne prijave zbog remećenja javnog reda i mira, rekao je na konferenciji za novinare načelnik lokalne policije Josip Grčanac.

Za kazneno djelo dovođenja u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom, za koje se sumnjiči Zoran O., predviđena je zatvorska kazna u trajanju od jedne do osam godina zatvora.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙