FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

INDIJSKI RAZARAČ POSIJAO PANIKU U TOKIJSKOM ZALJEVU

TOKIO , 22. listopada 2004. (Hina/AFP) - Indijski razarač Ranvijay upetak je, tijekom pristajanja u tokijskom zaljevu posijao paniku međustanovnicima toga grada nakon što je iz njega počeo izlaziti stupbijelog dima, zbog čega su na intervenciju pozvani vatrogasci.
TOKIO , 22. listopada 2004. (Hina/AFP) - Indijski razarač Ranvijay u petak je, tijekom pristajanja u tokijskom zaljevu posijao paniku među stanovnicima toga grada nakon što je iz njega počeo izlaziti stup bijelog dima, zbog čega su na intervenciju pozvani vatrogasci.

Vjerovalo se da je riječ o požaru na brodu no ubrzo je ustanovljeno da je razarač Ranvijay indijske mornarice samo pri ulasku u zaljev pojačao rad motora, što je za posljedicu imalo veliki stup bijelog dima, rekao je glasnogovornik japanske obalne straže.

"Očito je da su indijski mornari naviknuti na to. No, mi smo se preplašlili misleći da će izbiti požar velikih razmjera. Ljudi su u panici pozivali vatrogasce", rekao je.

Na mjesto događaja, osim vatrogasaca, moćni lokalni mediji brzo su reagirali poslavši na teren svoje novinare koji su incident željeli zabilježiti kamerama iz helikoptera.

Nitko nije ozlijeđen, a nema ni zagađenja. Indijskoj ratnoj mornarici potrebna je hitna modernizacija, što je nedavno priznao i njezin zapovjednik, admiral Arun Prakash.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙