FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: mokri kolnici i magla, voziti pozornije

ZAGREB, 22. listopada 2004. (Hina) - Mokrih su kolnika ceste usjeverozapadnom i središnjem dijelu zemlje, pa valja voziti pozornije.Magla smanjuje vidljivost u Gorskom kotaru, Lici i Slavoniji,izvijestio je Hrvatski autoklub.
ZAGREB, 22. listopada 2004. (Hina) - Mokrih su kolnika ceste u sjeverozapadnom i središnjem dijelu zemlje, pa valja voziti pozornije. Magla smanjuje vidljivost u Gorskom kotaru, Lici i Slavoniji, izvijestio je Hrvatski autoklub.

Kraći zastoji mogući su na dionicama cesta na kojima traju radovi.

Duž Jadranske magistrale i na cestama kroz gorja mogući su odroni zemlje i kamenja.

Kroz tunel Učka vozi se izmjenično jednim trakom tijekom cijelog dana. Zabrana prometovanja kroz tunel ostaje na snazi za vozila šira od 2.75 m, pa ona do daljnjega moraju voziti priobalnom cestom kroz Lovran i Plomin.

Radova ima i na Istarskom ipsilonu: čišćenje bankina u čvoru Kanfanar traje još danas, sanacija vijadukta Gorenja Vas do 5. studenog, a radovi na mostovima od Matulja do Rogovića, te sanacija pokosa na 52. km do 15. studenog.

Na autocesti A6 Zagreb-Rijeka između Orehovice i Kikovice na vijaduktu Svilno (prema Rijeci) vozi se jednim trakom uz prometnu signalizaciju.

Zbog pojačanih radova na Jadranskoj magistrali na dionicama Ruskamen-Dupci i Igrane-Živogošće, te obilaznici Makarske, povremeno dolazi do kraćih zastoja, jer se prometuje izmjenično, uz semafore.

Na D1 između Gračaca i Knina obnavlja se most "Brekina Draga", pa se tim dijelom ceste vozi uz privremenu prometnu regulaciju.

Radovi su na autocesti A1 Zagreb-Split u smjeru juga na dionici Zagreb-Karlovac od naplatnih kućica do 4.km, promet će za to vrijeme ići dvosmjerno južnim kolnikom. Na dijelu dionice Otočac-Gospić duž 146., 168. i 177. km prometuje se voznim, odnosno pretjecajnim trakom dok se na dionici Bosiljevo II-Karlovac, smjer sjever na 43. km do 16.listopada, promet odvija voznim trakom uz ograničenje brzine na 60 km/h.

Radi izlijevanja rijeke Kupe zatvorena je dionica ŽC3156 Žažina-Mala Gorica, pa se na toj relaciji vozi obilazno D30.

Danas do 15 sati bit će zatvorena D24 u Mađarevu radi sanacije cestovno-pružnog prijelaza. Za to vrijeme promet će se odvijati obilazno preko Brezničkog Huma.

Duž Zagrebačke obilaznice (Buzin-čvor Jankomir, čvor Jankomir->krak Lučko-Zaprešić i na sjevernom kolniku mosta Sava (od 202. do 201. km.), te na autocesti A3 Zagreb-Slavonski Brod promet povremeno usporavaju radovi na nekoliko dionica, tj. dvosmjerna vožnja južnim, pretjecajnim ili pak voznim trakom. U prometnim "špicama" mogući su dulji zastoji.

Do 23. listopada obnavlja se most na kanalu Biđ pa je dionica D7 Vrpolje-Velika Kopanica, zatvorena za sav promet. Obilaznica je: Vrpolje-Donji Andrijevci-Divoševci-Velika Kopanica.

Graničnim prijelazima prometuje se bez zadržavanja.

U 7 sati se GP Donji Miholjac otvara za putnički promet, dok je teretni još uvijek preusmjeren na Goričan, Golu, Terezino Polje i Duboševicu. Kontrola prometa naftnih derivata i opasnih tvari moguća je na Donjem Miholjcu od 22 do 5 sati.

Cestom D2 od GP Dubrava Križovljanska do Varaždina nedjeljom je od 6 do 22 sata zabranjen promet teretnim vozilima ukupne mase iznad 7,5 t (iznimno je dopušten onima s dozvolom i vozilima opskrbe).

Trajekti plove prema plovidbenom redu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙