FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zadar: Uskoro će se preimenovati ulica Mile Budaka

ZADAR, 21. listopada 2004. (Hina) - Zadarska gradonačelnica Ana Lovrinizvijestila je na današnjoj konferenciji za novinare da će pokrenutiinicijativu za preimenovanje Ulice Mile Budaka u tom gradu.
ZADAR, 21. listopada 2004. (Hina) - Zadarska gradonačelnica Ana Lovrin izvijestila je na današnjoj konferenciji za novinare da će pokrenuti inicijativu za preimenovanje Ulice Mile Budaka u tom gradu.

Gradonačelnica je rekla da je na to potaknuta stalnim pokušajem da se od grada Zadra stvori slučaj.

Prijedlog za preimenovanje Ulice Mile Budaka naći će se na idućoj sjednici Gradskog vijeća, a koje će ime dobiti ta ulica odlučit će Odbor za imenovanje ulica u gradskoj upravi, rekla je gradonačelnica Lovrin.

Na jučerašnjoj sjednici Gradsko vijeće je većinom glasova odbilo prijedlog SDP-a da se na dnevni red te sjednice uvrsti točka o preimenovanju Ulice Mile Budaka u Ulicu Vlade Gotovca, s obrazloženjem da takvu točku nije potrebno uvrštavati u dnevni red po žurnom postupku, nego ju uputiti u redovitu proceduru.

Vijećnica SDP-a Omerka Šarić predložila je u ime Kluba vijećnika te stranke da se u dnevni red uvrsti točka o preimenovanju te ulice te da se u Zadru posebno obilježi 60. obljetnica pobjede antifašizma i oslobođenja Zadra.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙