FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

LYON NASTAVIO SERIJU

LYON, 20. listopada (Hina/Reuters) - Pobjedom na vrućem gostovanju uIstanbulu protiv Fenerbahčea (3:1), francuski prvak Lyon nastavio jepobjedničku seriju koja traje već pet mjeseci.
LYON, 20. listopada (Hina/Reuters) - Pobjedom na vrućem gostovanju u Istanbulu protiv Fenerbahčea (3:1), francuski prvak Lyon nastavio je pobjedničku seriju koja traje već pet mjeseci.

Turski trijumf izazvao je u taboru Lavova veliku euforiju i optimizam uoči nadolazećih ogleda u elitnom europskom natjecanju. Nakon tri kola D skupine Lyon se nalazi na prvom mjestu sa sedam bodova, tri više od Manchester Uniteda. Fenerbahče je treći sa tri boda, dok je praška Sparta na začelju s jednim bodom.

"Uspjeh u Turskoj otvorio nam je vrata drugog kruga Lige prvaka. Imamo veliku priliku koji ne smijemo propustiti," kazao je vratar Lyona, Gregory Coupet.

Lyon je posljednji poraz upisao u svibnju ove godine u francuskom prvenstvu od Paris St Germain. Od tada su bez poraza u Le Championnatu, Kupu, te Ligi prvaka.

"Na početku sezone nismo blistali, no iz susreta u susret igramo sve bolje. Posložili smo redove, no moramo biti oprezni. Previše samopouzdanja moglo bi štetiti," dodao je trener francuske momčadi, Paul Le Guen.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙