FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Direktor "Mercatora" prijeti tužbom protiv Beograda

LJUBLJANA,20. listopada(Hina) - Direktor najvećeg slovenskog trgovačkoglanca "Mercator" Zoran Jankovič zaprijetio je da će podići tužbuprotiv zbog štete koja im može biti nanesena oko blokirane prodajemreže trgovina C-Market u Srbiji, za koju se Mercator natjecao.
LJUBLJANA,20. listopada(Hina) - Direktor najvećeg slovenskog trgovačkog lanca "Mercator" Zoran Jankovič zaprijetio je da će podići tužbu protiv zbog štete koja im može biti nanesena oko blokirane prodaje mreže trgovina C-Market u Srbiji, za koju se Mercator natjecao.

"Ako nam srbijanska komisija za tržište vrijednosnim papirima ne dopusti žalbu, mogli bi pokrenuti odštetnu tužbu", rekao je Janković za slovenski poslovni list "Finance".

List piše da je "Mercator" u postupku natječaja za kupnju C-Marketa morao dati depozit od 12,5 milijuna eura, te da je uz to imao još oko 1,5 milijuna bankarskih i drugih troškova. Ponuda "Mercatora" za kupnju C-Marketa istječe u nedjelju, a komisija za tržište vrijednosnim papirima postupak prodaje suspendirala je dok ne dobije konačno izvješće o registraciji vlasništva.

(Hina) xfl ybr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙