FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zbog "crnog čartera" u Gružu zadržana njemačka jahta

DUBROVNIK, 18. listopada 2004. (Hina) - Zbog sumnje u tzv. crni čarternjemačka jahta "Independia" s desetak putnika od sinoć je zadržana udubrovačkoj luci Gružu.
DUBROVNIK, 18. listopada 2004. (Hina) - Zbog sumnje u tzv. crni čarter njemačka jahta "Independia" s desetak putnika od sinoć je zadržana u dubrovačkoj luci Gružu.

Kako je danas priopćila dubrovačko-neretvanska Policijska uprava, jahta u vlasništvu njemačke državljanke H.V. (1947.) uplovila je u grušku luku 15. listopada u 18 sati iz Kotora. Usidrena je na međunardonom pomorskom graničnom prijelazu u Dubrovniku jer ulaznim graničnim nadzorom policijskih službenika dubrovačke pomorske policije nisu utvrđene zapreke za bilo kojeg člana posade za neometan ulazak i boravak u Hrvatskoj.

Usklađenim izvidima djelatnika Lučke kapetanije, Carinarnice i Postaje Pomorske policije u Dubrovniku utvrđena je osnovana sumnja da je zapovjednik jahte J.O.W. (1966.) počinio carinski prekršaj pa je jahta stavljena pod carinski nadzor i zabranjeno joj je isploviti dok se ne dovrši prekršajni postupak.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙