FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Voda u Dalmatinskoj zagori nije za piće

ŠIBENIK, 18. listopada 2004. (Hina) - Voda iz vodovoda Dalmatinskezagore nije za piće zbog presušivanja i zamućenja izvorišta Torak narijeci Krki, izvijestio je danas Županijski centar za obavješćivanjeu Šibeniku.
ŠIBENIK, 18. listopada 2004. (Hina) - Voda iz vodovoda Dalmatinske zagore nije za piće zbog presušivanja i zamućenja izvorišta Torak na rijeci Krki, izvijestio je danas Županijski centar za obavješćivanje u Šibeniku.

Upozorenje vrijedi za Pakovo Selo, Pokrovnik, Žitnić, Mirlović Zagoru, dio Unešića, Goriš, Brnjicu, Konjevrate, Danilo Biranj, Danilo Gornje, Kraljice, Slivno, Perković, Sitno, Mravnice u Šibenko-kninskoj županiji, te za područje Primorskog Doca i Bogdanovića u Splitsko-dalmatinskoj županiji.

Iz poduzeća "Vodovod i odvodnja" doznaje se da je izvorište Torak isključeno i da se trenutačno radi na priključenju novog cjevovoda Lozovac-Pokrovnik.

Kad postupak uključenja bude završen, o čemu će "Vodovod" pravodobno obavijestiti potrošače, sva ta mjesta Dalmatinske zagore dobit će vodu iz vodocrpilišta Jaruga na Krki.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙