FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

NAJAVA DOGAĐAJA - HRVATSKA, ZA SRIJEDU, 13. LISTOPADA

ZAGREB, 12. listopada 2004. (Hina) - Objavljujemo najavu važnijihdogađaja OSV Hrvatska za srijedu 13. listopada.
ZAGREB, 12. listopada 2004. (Hina) - Objavljujemo najavu važnijih događaja OSV Hrvatska za srijedu 13. listopada.

ZAGREB - Na 10. sjednici Hrvatskog sabora očekuje se rasprava o stand by aranžmanu Hrvatske i MMF-a. Zastupnici bi se također trebali očitovati o izvješću o ostvarenju plana obrane Hrvatske i godišnjem izvješću o spremnosti obrambenog sustava, kadrovskoj politici i ukupnom stanju u hrvatskim Oružanim snagama. Svoje bi mišljenje zastupnici trebali dati i o izvješćima o radu državnih odvjetništava, o radu Hrvatske narodne banke i HBOR-a, kao i o izvješću o polugodišnjem izvršenju državnog proračuna. (Hrvatski sabor, Velika vijećnica u 9,30 sati)

ZAGREB - Sjednica Gospodarsko-socijalnog vijeća, (Trg Sv. Marka 2 u 14 sati)

ZAGREB - Ministrica pravosuđa Vesna Škare Ožbolt nazočit će početku rada programa usavršavanja za suce i državne odvjetnike u okviru CARDS projekta (u 10 sati), a pozdravit će ih i voditelj izaslanstva Europske komisije u Hrvatskoj Jacques Wunenburger Nakon toga ministrica pravosuđa Vesna Škare Ožbolt i voditelj izaslanstva EK Jacques Wunenburger održat će konferenciju za novinare (Županijski sud u 10,15 sati)

ZAGREB - Sjednica programskog vijeća HRT-a. Na dnevnom redu je izvješće o praćenju rada Hrvatskog sabora i njegovih radnih tijela u programu HTV-a od 14. studenoga 2003. do 15. rujna 2004. (HRT, Prisavlje 3 u 10 sati)

SPLIT - Na Županijskom sudu u Splitu ja 13. i 14. listopada nastavlja se suđenje rođacima Ivanu i Pavlu Bulju iz Sinja, optuženima za silovanje i ubojstvo malodobne Anđele Bešlić 3. ožujka 2002. Tijekom ta dva dana trebalo bi biti ispitano šestero svjedoka, među kojima četvero policijskih službenika koji su sudjelovali u istrazi, te dvoje mještana Željko Lakić i Ivan Bulj - Ivanko, koji bi trebali govoriti o ponašanju optuženog Ivana Bulja nakon ubojstva. Nakon toga bit će razmatrani rezultati DNK analize materijalnih dokaza pronađenih u Buljevu automobilu kojima se može dokazati nazočnost pokojne Anđele u vozilu.

ZAGREB - Obilježavanje 14. obljetnice osnutka Hrvatske narodne stranke (HNS) svečanom sjednicom Središnjeg odbora (Novinarski dom, Perkovčeva 2 u 18 sati)

PRIMOŠTEN - Združena mornarička vježba "Adriatic Phiblex" u kojoj će uz hrvatske oružane snage sudjelovati i posada američkog razarača USS Sullivans, te postrojbe oružanih snaga Republike Makedonije i Republike Albanije. Ukrcaj novinara na brod HRM-a predviđen je u pristaništu u Primoštenu u 9 sati, a konferencija za novinare održat će se nakon završetka vježbe na brodu u 13,30 sati

ZAGREB - Konferencija za novinare o karcinomu dojke u Republici Hrvatskoj (Hrvatski liječnički zbor, Šubićeva 9 u 10 sati)

ZAGREB - Predstavljanje knjige Jure Krište "Hrvatski katolički pokret 1903. do 1945.", (palača Matice hrvatske Strossmayerov trg 4 u 12 sati)

ZAGREB - Otvorenje izložbe suvremene newyorške umjetnosti "Zatvoreni svjetovi - Williamsburg, New York", (Zagrebački velesajam, paviljon 19 u 12 sati)

Dežurni urednici:

prijepodne - Milka Ćurković

poslijepodne - Neven Leskovar

navečer - Srebrenka Parlov

telefon: 01/ 4808 600

telefaks: 01/ 4808 822

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙